Në Vlorë lëvizet vetëm me gomone e helikopter

Ura e Mifolit dhe të gjitha zonat përreth saj, përbëjn pikën kyçe ku janë përqendruar forcat e Emergjencave Civile dhe të ushtrisë, pasi aty situata ka marrë përmasa të frikshme. Gjendja ka përshkallëzuar në një fazë që nuk ishte parashikuar as nga autoritetet, teksa lumi Vjosë vijon të fryhet, duke marrë përpara gjithçka gjen. Siç […]

Vazhdo të lexosh

Vlorë, rrezikohet ura e Mifolit

Gazetari i ABC News në Vlorë Elton Nika, i ndodhur në zonën e Novoselës në Vlorë ka raportuar nga vendngjarja për situatën. Ai ndodhet pranë urës së Mifolit, aty ku lumi ka dalë nga shtrati. “Ndodhemi në fshatin Novoselë pranë urës së Mifolit aty ku lumi Vjosë tashmë ka dalë nga shtrati pikërisht në këtë […]

Vazhdo të lexosh