Besnik J Aliaj/ Një kontribut për shkencën dhe Shqipërinë. Foto

Krenar per kerkimin shkencor ne Universitetin Polis! Biblioteka e Kongresit ne Washington DC, SHBA, perseri tregon interes te vecante per dokumentimin e botimeve tona shkencore te Polis_Press ne kuader te qendres sone OMB Obsevatori Basenit Mesdhetar, si dhe Programit Nderkombetar te PhD organizuar nga Universiteti Polis dhe Universiteti Ferrara-s Itali 🇦🇱 🇮🇹 🇺🇸 …. Kete rradhe behet fjale per […]

Vazhdo të lexosh

Çili shpëthen ndaj Artan Fugës: Ke marrë 500 mijë euro nga universitetet private dhe ke gojë e flet.

Botuesi i gazetës Mapo dhe themelues e drejtues i universitetit privat, ka vendosur që ti përgjigjet ish-bashkëpunëtorit të tij, filozofit dhe pedagogut Artan Fuga për reformën në arsim, për bashkëpunimin me UET, raportet personale dhe qëndrimet e fundit të tij mbi situatën politike. Në një shkrim të gjatë në “Mapo”, teksa e cilëson hipokrit e […]

Vazhdo të lexosh