Nga Arian Galdini: Letër tim biri Davidit, për ardhjen në jetë të Martinit!

I dashur David, Shpesh mendoj se kjo qe une e ndjej si nje detyrim ateror por edhe si kenaqesi, pra shkrimi i ketyre letrave drejtuar ty, eshte plot tepri e ndoshta edhe kotesi. Madje me shume gjasa edhe vetekreni nga ana ime. Mundet, mundet, biri im. Ti nuk i lexon dot sot ato. E megjithate, […]

Continue Reading

Nga Ylli Dylgjeri: I sëmuri, gazetari i ABC News dhe Unë

Shoferi i ambulancës së qendres shendetësore në Rogozhinë duhet shpall Hero i Punës kapitaliste! Bën një punë të paparë e dëgjuar më parë. Shoferi është specializuar për të drejtuar ambulancën dhe të sëmurin njëherësh. Guidon makinën, I vë maskën e oksigjenit, ja shton, ja pakson…si e do i sëmuri i shtrirë në barrelë. Gazetari ABC: […]

Continue Reading