Lulzim Lelçaj: Unë jam një prej këtyre shqiptarëve.

Lexova nje thirrje të të dërguarit të ALEATIT tonë të madh për shqiptarët patriotë dhe të kualifikuar për të shërbyer në komisionet e Re-Formës në Drejtësi. Unë jam një prej këtyre shqiptarëve. Më shumë se dy vite më parë ASKUSH nuk pati interes për të ndalur ndëshkimin ndaj meje (një shqiptar me këto cilësi), pa […]

Continue Reading