Prag lufte/ Ukraina i kërkon ndihmë ushtarake NATO-s

Presidenti ukrainas, Petro Poroshenko vazhdon kursin e konfrontimit e jo të çtensionimit. Ai i ka kërkuar drejtpërdrejt Gjermanisë e NATO-s ndihmë ushtarake. residenti i Ukrainës, Petro Poroshenko i ka kërkuar Gjermanisë dhe NATO-s ndihmë ushtarake në konfliktin me Rusinë. “Gjermania bën pjesë tek aleatët tanë më të ngushtë dhe ne shpresojmë, që në NATO të […]

Vazhdo të lexosh

Ukrahine: Rrëzohet një helikoter ushtarak në rajonin lindor, Donbas, janë vrarë 5 vetë që ndodheshin në të.

Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës thotë se nga rrëzimi i një helikoteri ushtarak në rajonin lindor, Donbas, janë vrarë 5 vetë që ndodheshin në të. Ministria tha se përplasja ka ndodhur afër vendit të quajtur Kramators, ku gjendet selia e operacionit ushtarak kundër separatistëve të mbështetur nga Rusia në pjesën lindore të Ukrainës. Ministria tha […]

Vazhdo të lexosh