Shembet tuneli i sapo-ndërtuar i Rrugës së Arbrit/ Kompani Gjoka nuk ka eksperienca në ndërtimin e tuneleve.

Exit.al ka mësuar se tuneli i sapo-ndërtuar i Rrugës së Arbrit nga kompania Gjoka Konstruction është shembur. Kompani Gjoka nuk ka eksperienca të mëparshme në ndërtimin e tuneleve. Fotot e mëposhtme tregojnë dëmin e shkaktuar në investimin e kryer gjatë muajve të fundit. Sikurse Exit.al e ka shpjeguar më parë, koncesesioni i Rrugës së Arbrit […]

Continue Reading

Berisha/ Rama më mirë vret veten sesa ikën!

Sali Berisha duke mbajtur fjalën e tij të përjavshme në ‘çadrën e lirisë’ është shprehur se protesta e opozitës është njësoj si ajo e vitit 1990, kur shqiptarët u ngritën kundër klikës komuniste. Por ndryshimi i vetëm sot, sipas Berishës është se protesta e tanishme bëhet kundër pallateve të krimit dhe drogës. Ja fjala e […]

Continue Reading