Tifozët e Tiranës , mesazh për presidentin Refik Halili para vila “Goldi”-t

Ekipi i Tiranës nuk po ecën mirë dhe tifozët bëjnë përgjegjës presidentin Refik Halili. Ata kanë vendosur të mos e ndjekin në shkallët e stadiumit ekipin në formë protestë. Por jo vetëm kaq, shihni ç’shënim kanë lënë në dyert e vila “Goldit”, pronë e presidentit të K.F. Tiranës. “Vitet do kalojnë, Tirona do bohet, turpi […]

Continue Reading

Nga Klodian Tomorri: Tmerrin që nuk e sheh askush

BBC transmetoi dje nje dokumentar mbi trafikun e qenieve njerezore. Sipas dokumentarit, ne vitin 2015, ne Britani u trafikuan per prostitucion 3260 femra. Numri me i madh i viktimave, mbi 600, ishin shqiptare. Ka mes tyre femije, vajza nga 14 vjec, te cilat merren permes dhunes apo mashtrimit dhe prostituohen ne menyre barbare. Tragjedi me […]

Continue Reading