Nga Altin Meçja/ Turma është gjithmonë eksituese dhe mbarsje e papërgjegjshme masturbimesh

Vlerat morale sot jane : te qenit zari i tjetrit, shalesexshitja e tezgave social politike, servilizmi dhe b*thelepirja e te madhit. Qyteti dhe shoqeria na shfaq pamje qe na neverisin kohen e sotme. Tamam sic thote Nicja ” krimbat u zgjuan, turmat ngriten krye “. Ketu fillon i gjithe problemi, se injoranti dhe debili funksional, […]

Continue Reading

21 shkurt 1991. Si i shpëtoi bllokmenët Neritan Ceka, devijoi rrugën e protestuesve

Skenari i Rumanisë me vrasjen e Çausheskut si version i mundshëm në 91 dhe roli i PD-së për të ndalur turmën e protestuasve e nisur drejt Bllokut për të ndëshkuar udhqëheqejn komuniste Në se atë ditë turma e protestuesve do të vazhdonte rrugën e nisur, ndoshta historia e Shqipërisë në këtyre 26 viteve do të […]

Continue Reading

Hervin Çuli reagon sërish me gjuhë 99-tshi

Drejtori i Teatrit Kombëtar, Hervin Çuli eshte perpjekur te sqaroje në “Facebook” se komentet me aktorin e madh te skenes shqiptare, Robert Ndrenikën në lidhje me protestën nuk kanë qenë përplasje, por ngacmime miqësore. Duke u perpjekur te kamufloje gjithe cka ndodhi dhe gafat e tij ai shkruan se Ndrenika gjithnjë e ngacmon, edhe në […]

Continue Reading