Nga Hasan Metuku: Populli në Çadër, Nexhmije Hoxha feston në vilë!

Njeriu nuk shikon mbrapa. Ne nuk flasim për vitin që shkoj. Ne nuk flasim madje as për javën që shkoj. Ne flasim për sot, dhe ne flasim për betejën e radhës. Kjo është gjithçka mund të bëjmë dhe kontrollojmë”! Heronjtë tanë janë njerëzit e thjeshtë, janë ata që vizitojnë Çadrën e Lirisë për afro 60 […]

Vazhdo të lexosh