Ja disa nga bamirësitë që Thoma dhe Athina Turtulli kanë bërë për qytetin e Korçës

Thoma Turtulli dhe zonja e tij Athina Turtulli, bamirësi dhe bamirsja nga Korca që i kanë dhuruar Korçës spitalin, bibliotekën, shtëpinë e jetimores, liceun, kinemanë e shumë vepra të tjera Bibloteka Ndërtimi i bibliotekës nisi në mesin e vitit 1927 dhe përfundoi në korrik të vitit 1930, ndërsa do të hapte dyert për lexuesit në […]

Vazhdo të lexosh