Doni të teshtini? Mos e ndërprisni. Ja pasojat

Të mbash teshtimin është e dëmshme për shëndetin. Ky proces mundëson nxjerrjen e mikrobeve jashtë nga mukoza e hundës me një shpejtësi prej 160 km/h. Nëse ju e mbani atë, presioni që ushtrohet në brendësi të kokës është tepër e dëmshme dhe prek si aparatin e dëgjimit ashtu dhe shikimin. Mund të zhvillojë dëme të […]

Continue Reading