Media Amerikane që po zbulon kapjen që Soros i ka bërë Europës dhe botës

“Breitbart News”, kjo agjencie lajmesh radikale në SHBA dhe që mbështet presidentin Donald Trump, i kanë shkaktuar ‘shumë dhimbje koke’ miliaderit George Soros. Investigimet e tyre ndaj rrjetit global të Sorosit kanë kontribuar në atmosferën negative të miliarderit përballë Europës. Qeveria Hungareze ka marrë një sërë masash për minimizimin e influencës së Fondacioneve “Shoqëri e […]

Vazhdo të lexosh