Rama: Çadra po mbron prokurorët dhe gjyqtarët e korruptuar

Nga Cakrani i Fierit, ku Rama shkoi për të shpërndarë legalizimet dhe qe i vetëdijshëm se të pranishëm në takim nuk ishin vetëm socialistë. “Ne asnjëherë nuk kemi folur për partinë tonë në këto takime, – tha ai, duke iu drejtuar demokratëve, –  por ne jua legalizuam shtëpitë, ne do të kujdesemi për të gjithë, po […]

Continue Reading