Vasil Tabaku: Poezi

KANE FTOHT DIEJT E MI Ti njeri Ende nuk je I persosur… Diejt e mi Kane ftohte… Digjen Prej akullit te zjarrt Te heshtjes tende Ndersa dashuria Flijohet ende neper bote Si nje martire pagane Per deshirat e egra Dhe femra shendrrohet Ne nje stoli per egon mizore Dhe etjen makabre Askush Nuk I pa […]

Vazhdo të lexosh