Dritan Shano/ O qen qytetar.

O Qen-qytetarë, O Qen-Këshilltarë, Loja e Erionit me ujin – furnizimin dhe çmimin e ujit – ka vënë në rrezik shëndetin dhe jetën e fëmijëve dhe pensionistëve të Tiranës. Është një formë e drejpërdrejtë terrori dhe genocidi ndaj nesh, popullsisë që e paguan rregullisht ujin dhe që Erioni na quan Qen. I lutem qenve Këshilltarë […]

Vazhdo të lexosh