Selia e Syriza sulmohet me molotov

Persona të maskuar kanë hedhur një bombë artizanale molotov në selinë e Partisë SYRIZA, në sheshin Koumoundourou. Rreth 30 njerëz me kostume karnavalesh janë shfaqur nga rruga Piraeus dhe kanë hedhur molotov në drejti të godinës. Nga ky sulm ka mbetur i plagosur lehtë një polic, pasi bombat kishin për qëllim grupin DIAS, që ndodhej […]

Continue Reading