Albana Vokshi/ Edi Rama e ka braktisur detyrën, për të hapur në Berlin një ekspozite të re për shitjen e krijimeve të tij,

Hapja e ekspozitave dhe shitja e veprave të artit gjatë ushtrimit të detyrës së kryeministrit e bën të pavlefshëm mandatin e Edi Ramës. Kuvendi duhet ta konstatojë menjëherë papajtueshmërinë. · Duke shitur krijimtarinë e tij artistike, Edi Rama ka deklaruar në 3 vjet, 79 milionë lekë, duke shkelur hapur Kushtetutën dhe ligjin për parandalimin e […]

Vazhdo të lexosh

Zbulohet origjina e vezës që u godit Rama.

Ish-kryeministri i vendit, Sali Berisha në një deklaratë për mediat përpara godinës së Kuvendit të Shqipërisë, u shpreh se deputeti Endri Hasa i dhuroi kryeministrit Rama, kartolinën e Krishtlindjeve dhe të Vitit të Ri nga studentët. Ai tregoi gjithashtu edhe se nga kishin ardhur vezët me të cilat deputeti i PD-së, Hasa qëlloi kryeministrin ndërkohë […]

Vazhdo të lexosh