Basir Çollaku: Suksese ne jete Shqiperia ime

Suksese ne jete Shqiperia ime.. Nga sot Orik Shyti, Laert Shyti, Altin Arapi, dikur te emertuar, nga ish-drejtesia, si krere te organizates “Hakmarrja per Drejtesi”, jane te pafajshem dhe biznesmene te ndershem. Vendimi i Gjykates se Apelit shoi dilemat e dy dekadave.. Atje ku gjendeshin ne Zvicer te pandehurit e djeshem kishin azil politik. Fix […]

Vazhdo të lexosh