A është normale telepatia?

A e keni pyetur ndonjëherë veten si do të ndiheshit duke ecur për një kilometër, sikur të ishit dikush tjetër? Telepati? Progresi më i madh në fushën e bashkëveprimit i një lidhjeje të tillë midis mendjeve, u arrit në gushtin e vitit 2014. Në fakt, duke kombinuar së bashku teknologji të ndryshme (EEG, Internet e […]

Vazhdo të lexosh

Çfarë ndodh nëse nuk flemë mjaftueshëm?

Çfarë ndodh nëse nuk flemë mjaftueshëm? Sëmuremi. Sistemi jonë i imunitetit është i ndërlidhur direkt me gjumin, dhe mungesa e gjumit e vështirëson punën e sistemit të imunitetit për t’i luftuar sëmundjet. Është më vështirë të mendoni logjikisht dhe të reagoni shpejt, gjë e cila mund të jetë e rrezikshme, e veçanërisht nëse nevojitet ndonjë reagim i […]

Vazhdo të lexosh