Flet ish i dënuar politik Lekë Frroku, bashkëvuajtës dhe bashkëjetues në një dhomë me Visar Zhitin

I BIE BOJA SHPIFJES PRESIDENCIALE MBI SPIUNIMIN E ZHITIT: NË VITET 1982 E NË VAZHDIM, VISAR ZHITI KA VUAJTUR DËNIMIN JO NË SPAÇ, PO NË QAFË-BAR (Flet ish i dënuar politik Lekë Frroku, bashkëvuajtës dhe bashkëjetues në një dhomë me Visar Zhitin) (E hapur pë çdo publikim në media) Tek zyrat e Institutit të Studimeve […]

Vazhdo të lexosh

Trump gati të largojë spiunët e Obamës

Spiunët e Obamas, të infiltruar thellë në burokracinë federale janë të vendosur për shkatërrimin e Presidentin Trump. Është koha që administrata Trump të spastrohet nga këta sabotues. Në 1861, presidenti Abraham Lincoln ka krijuar të ashtuquajturin “ekip i rivalëve,” një kabinet kundërshtarësh që u krijua në primaret Republikane. Por ndërkohë që Linkoln përpiqej të unifikonte […]

Vazhdo të lexosh