Bossët e sondazheve/ Carlo Bollino takim me drejtuesin e Piepolit para sondazhit për zgjedhjet. Foto

Instituti Piepoli në bashkëpunim me Report Tv ka nxjerrë sot sondazhin e dytë për zgjedhjet e 25 qershorit. Syri.net ka siguruar një foto se Presidenti italian i Institutit Piepoli është takuar në Tiranë me pronarin e televizionit Report, Carlo Bollino, ky i fundit i njohur për afërsinë me Kryeministrin Edi Rama dhe përfitues i disa […]

Vazhdo të lexosh