Ja punonjësit që rrezikojnë vendet e punës/ Zbulohet skenari Ramës

Institucionet e qeverisjes qendrore po zbatojnë një udhëzim nga Departamentit të Administratës Publike, i cili përpos të tjerave pritet të shkurtojë administratën publike, përmes përcaktimeve dhe qartësimeve të pozicionit të punës për çdo punonjës të institucioneve të ristrukturuara. Udhëzimi nr. 10, datë 31.05.2017, për përshkrimin e pozicionit të punës në shërbimin civil, e firmosur nga […]

Vazhdo të lexosh

Paskal Milo: Në situatën aktuale, e me mosmarrëveshje të plotë nuk mund të shkohet në zgjedhje. OSBE-ja nuk na hyn në punë

Kreu i Partisë Demokracia Sociale, Paskal Milo bën një skaner të plotë tensionit të lartë politikë. Në një intervistë për gazetën “Shekull-i”, kreu i PDS-së, jep diagnozën e tij për ngujimin e opozitës, kryeneçësinë e PS-së si dhe jep zgjidhje se si mund të kalohet ngërçi. Ai komenton dhe debatin për ndryshimet që pritet të […]

Vazhdo të lexosh