Investigimi i BIRN: Kontraktori i OST-së transferoi miliona euro për kompaninë ‘offshore’ të konsulencës

Kur reshjet e dëborës mbuluan veriun malor të Shqipërisë këtë janar, erërat e forta dhe akulli shkaktuan shembjen e shtyllave të tensionit të lartë dhe nxorën jashtë funksioni linjën 400 kilovolt të energjisë elektrike që lidh digat mbi lumin Drin me Kosovën fqinje. Linja e tensionit të lartë kishte filluar punë pak kohë më parë […]

Vazhdo të lexosh