Ja disa nga simptomat që ju tregojnë se do të keni probleme me zemrën

Ushqimi i keq, mënyra e shpejtë dhe e pashëndetshme e jetës, ekspozimi ndaj stresit dhe aktiviteti i pamjaftueshëm fizik janë shkaqet që problemet e zemrës sot shfaqen më herët se që ka qenë dikur, transmeton Telegrafi. Vështirësitë në gjoks Shtypja apo dhembja në gjoks janë treguesit më të shpeshtë që me zemrën tuaj diçka nuk […]

Continue Reading

Alergjitë stinore, simptomat dhe si të ruhemi prej tyre

Mënyra më e mirë për të parandaluar alergjitë është të shmanget kontakti me lëndët apo substancat alergjike, por në rastin e alergjive stinore, të cilat janë kryesisht nga polenet, është e vështirë të evitohet kontakti, pasi kjo kërkon qëndrimin larg ambienteve të hapura në periudhën e përhapjes apo migrimit të poleneve, mbajtjen mbyllur të dritareve, […]

Continue Reading