PD thjesht po shkërmoqet…bravo ja dolët!

Nga Sildi Hasanaj PD thjesht po shkërmoqet…bravo ja dolët! Përplasjet dhe debatet në publik tashmë kanë vetëm një imperative: shkatërrimin e njëri-tjetrit. Rupturë totale, mëri, mllefe, xhelozi, urrejtje, frikë, intriga, llogari,para, manipulime, interesa okulte, thika pas shpine… me pak fjalë një katrahurë, një rrënojë e madhe që me hirin e saj po mbulon gjithë vendin. […]

Vazhdo të lexosh