Punonjës të Rafinerisë kërcënojnë të hidhen nga kulla: Duam rrogat dhe sigurimet/ Video

Mbi 40 punonjës të UNP Fier, 30 prej tyre gra, kanë hipur në kullat 33 metra te larta duke kërkuar pagat e siguracionet. Ata kanë 3 muaj pa u paguar dhe dy vjet pa siguracione. 60 punonjës të tjerë i mbështesin ata me thirrjet që të futet në punë Rafineria.

Continue Reading