Shtyhet gjyqi ndaj Tom Doshit dhe dy personave të tjerë, Mark Frroku dhe Durim Bami.

Seanca ishte parashikuar që të niste sot në orën 10:00 por për shkak të mos krijimit të Kolegjit Penal, ajo është shtyrë për një datë tjetër. Gjykata e Lartë ka vendosur të shtyjë gjyqin ndaj deputetit Tom Doshi, dhe dy personave të tjerë, Mark Frroku dhe Durim Bami. Dy gjyqtaret, Evelina Qirjako dhe Adriana Fullani […]

Continue Reading