Shkodrania, Edi Ramës: Do të q…tan robt e shpisë. (Video)

Një tregtare nga qyteti i Shkodrës, e cila është shumë e pakenaqur nga qeverisja e Ramës, ka shpërthyer në akuza dhe sharje ndaj kryeministrit dhe qeverisë së drejtuar prej tij.  “Situata duket shumë keq me Edi Ramën. Ne do tregtojmë ku kemi vendin. “Edi Ramës me i q… tan robt e shpisë”, thotë tregtarja që mesa […]

Continue Reading

Ahmet Prençi: Ka sinjale alarmante dhe tronditëse për sigurinë kombëtare në vend, për shkak të drogës

Shtëpisë së Lirisë, çadrës së protestës dhe qëndresës qytetare dhe opozitare, veç qytetarëve të shumtë në numër në këto 18 ditë i janë bashkuar edhe profesionistë të fushave të ndryshme të cilët jo vetëm janë solidarizuar me lëvizjen popullore, por dhe kanë dhënë mbështetjen duke pohuar se janë të gatshëm të japin dhe kontributin e […]

Continue Reading