40 milion euro nga taksat e shqiptarëve për largimet nga puna.

Prej vitit 2014 deri më sot kemi të bëjmë me 78 vendime të formës së prerë nga Gjykata për të kthyer nëpunësit e administratës në punë apo dëmshpërblyer ata për largim të padrejtë. Gjykata e Apelit llogarit një detyrim të shtetit ndaj administratës së larguar prej 40 mln eurosh. Drejtoresha e DAP, Albana Koçiu, në […]

Continue Reading

Merrni pasaportën zvicerane! Kryebashkiakja e Zyrihut u bën thirrje shqiptarëve

40 mijë banorë të qytetit të Zyrichut i plotësojnë kushtet për të marrë shtetësinë zvicerane. Tani kryetarja e qytetit insiston që ata të pajisen me të. Djathi. Orët. Çokollatat. Transporti publik. Shërbimet komunale. Këto janë disa nga përparësitë e shtetit zviceran. Por ndër gjërat më të vlefshme që shpërndan ky shtet për ata që plotësojnë […]

Continue Reading

Ahmet Prençi: Ka sinjale alarmante dhe tronditëse për sigurinë kombëtare në vend, për shkak të drogës

Shtëpisë së Lirisë, çadrës së protestës dhe qëndresës qytetare dhe opozitare, veç qytetarëve të shumtë në numër në këto 18 ditë i janë bashkuar edhe profesionistë të fushave të ndryshme të cilët jo vetëm janë solidarizuar me lëvizjen popullore, por dhe kanë dhënë mbështetjen duke pohuar se janë të gatshëm të japin dhe kontributin e […]

Continue Reading