The New York Times: Dëmi që Rama i ka bërë Shqipërisë në këto katër vjet është i pariparueshëm. Ka bërë thirrje për izolim ndërkombëtar të saj.

Gazeta më e njohur botërore The New York Times, në një artikull të sotëm, ka tronditur rëndë Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama. “Dëmi që Rama i ka bërë Shqipërisë në këto katër vjet është i pariparueshëm. Shqipëria sot është kthyer në Kolumbinë e Europës”, shkruan The New York Times. Kështu, e përditshmja prestigjioze amerikane ka […]

Vazhdo të lexosh

Nga Vasil Tabaku/ Saga tronditëse e Vili Minarollit lë gjurmë në gurë mbi dhimbjen e Shqipërisë bashkëkohore

Po, është vërtetë një sagë tepër e vecantë, me mjaft interes, tronditëse, dhe mbi të gjitha shpërthyese, unike dhe e guximshme, plot befasi dhe të reja në rrafshin e politikës, jetës sociale dhe asaj diplomatike, që të lënë pafjalë, ky rrëfim I mrekullueshmë I shkrimtarit të mrekullueshem Vili Minarollit,një njeri i mirë, një plotikan mjaft […]

Vazhdo të lexosh