Jurgen Uldedaj do të ngjitet në ring më 3 Shkurt

Uldedaj, do të ngjitet përsëri në ring në Sportarena in Halle Gjermani, por kësaj radhe me një përgjegjësi e rëndësi më të madhe,për të luftuar për titullin “German International Cruiserweight”. Uldedaj do të vij në këtë përballje të parë për titull, pas 7 ndeshjeve dhe 7 fitoreve bindëse si profesionist, ai do të boksoj për […]

Continue Reading

21 shkurt 1991. Si i shpëtoi bllokmenët Neritan Ceka, devijoi rrugën e protestuesve

Skenari i Rumanisë me vrasjen e Çausheskut si version i mundshëm në 91 dhe roli i PD-së për të ndalur turmën e protestuasve e nisur drejt Bllokut për të ndëshkuar udhqëheqejn komuniste Në se atë ditë turma e protestuesve do të vazhdonte rrugën e nisur, ndoshta historia e Shqipërisë në këtyre 26 viteve do të […]

Continue Reading