Trump i shkruan Nishanit.

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bujar Nishani ka marrë një mesazh nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald J. Trump, në të cilin shkruhet: “I dashur Zoti President, E mirëprita me ngrohtësi mesazhin tuaj të urimit me rastin e betimit tim si President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe e vlerësoj së tepërmi […]

Vazhdo të lexosh

Mediat ndërkombëtare kanë shkruar për protestën madhështore. Eshtë njësoj si ajo në Rumani.

Mediat ndërkombëtare kanë shkruar për protestën madhështore që po zhvillohen në Shqipëri. Kryesisht mediat italiane kanë shkruar për protestën dhe situatën në vend. Një prej tyre, Notizie Geopolitiche shkruan se shqiptarët janë duke protestuar kundër qeverisë dhe protesta e tyre është njësoj si ajo në Rumani. Ndërsa një tjetër agjenci e pasqyron protestën, ndërsa thekson […]

Vazhdo të lexosh