Rama shkrin 13 Drejtori të Bujqësisë në të gjithë vendin dhe i zëvendëson me 8 agjensi, 4 bujqësore dhe 4 veterinare.

Rama ka njoftuar nga Elbasani, përfundimin e misionit të ndërmarrë në mandatin e dytë: shkrirjen përfundimtare të 13 Drejtorive të Bujqësisë në të gjithë vendin dhe zëvendësimin e tyre me 8 agjensi, 4 bujqësore dhe 4 veterinare. Rama i konsideroi ish-drejtoritë si atavizë, sistem parazitar i degraduar. Më në fund, nga sot, nuk do të kemi […]

Vazhdo të lexosh