Shkencëtarët: Duhet të mbani mace në shtëpi

Shkencëtarët kanë vënë re se afro 70 lloje qeniesh të gjalla janë në gjendje “të bëjnë punën” e sizmografëve dhe një ndër vendet e para midis tyre e zënë macet e zakonshme shtëpiake. Historia njeh shumë raste kur në vigjilje të tërmeteve dhe të shpërthimit të tyre dhe janë kthyer vetëm pas katastrofave. Po kështu, […]

Vazhdo të lexosh