KLP hedh poshtë kërkesën për shkarkimin e Arta Markut

Këshilli i Lartë i Prokurorisë pas shqyrtimit të kërkesës së dy partive opozitare PD dhe LSI për shkarkimin e Arta Markut si prokurore e përkohshme e përgjithshme e ka konsideruar atë si jashtë kompetencave të tij.Sipas anëtarëve të Këshillit, shkresa ka natyrë administrative, jashtë kompetencave të këtij organi. Më herët gjatë kësaj mbledhjeje KLP votoi […]

Vazhdo të lexosh

Kuvendi voton sot shkarkimin e Enkeleda Shehi. A do ti bashkojë votat LSI me PS-në?

Projektvendimi  për shkarkimin e anëtarit të Bordit dhe Drejtorit Ekzekutiv të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare ka ardhur pas miratimit nga Komisioni i Ekonomisë vetëm me votat e socialistëve, pasi deputetët e LSI-së votuan kundër. Dy deputet e LSI, Gjovalin Kadeli dhe Gledion Rehovica votuan kundër sepse sipas tyre, nuk ka material mjaftueshëm për të marrë […]

Vazhdo të lexosh