Uji i detit parandalon dhe lufton shumë sëmundje.

Deti është një burim përfitimi shëndetësor. Parandalon dhe lufton shumë sëmundje. Muajt e verës janë ato që lejojnë secilin prej nesh të rimarrë energjinë e humbur gjatë vitit. Shëtitjet në breg, zhytet në ujë rinovojnë qelizat dhe i bëjnë ato të kthehen në humor të mirë. Deti është një burim përfitimi shëndetësor. Parandalon dhe lufton […]

Vazhdo të lexosh

Aspirina lufton kancerin

Disa studiues kanë ardhur në përfundim se një aspirinë në ditë mund t’ju mbajë larg doktorit. Sipas tyre, aspirini mund të reduktojë mundësitë për vdekjen nga kanceri. Instruktorja në Spitalin e Përgjithshëm Massachesttes, Yin Cao, ka prezantuar një studim mbi kancerin para Shoqatës Amerikane për Kërkimet e Kancerit, duke theksuar rolin e aspirinës në këto […]

Vazhdo të lexosh

Qepa dhe semundjet që ajo shëron.

 Nuk keni nevojë për mjekim të veçantë, kur natyra është pajisur me shumë bimë të cilat lehtë mund t’ju shërojnë. Kështu janë qepët. Ato mund të rregullojnë shumë probleme shëndetësore, pesë prej të cilave GazetaExpress i ka radhitur më poshtë: 1. Kolli  Prej qepëve mund ta krijoni një shurup shumë efektiv për kollin (edhe pse […]

Vazhdo të lexosh