Nga Sherefedin Shehu/ Kur ne nuk bëjme zgjedhje në parti dhe në Qeveri, atëherë si mund të bëjmë në Akademi?!

Është për të ardhur keq që zgjedhjet u bënë farsë edhe në krye-institucionin e shkencës. Me sa duket edhe shkenca nuk mund të bëjë përjashtim nga farsat zgjedhore që ne bëjmë në Parti dhe në Qeveri. Me një mungesë totale përgjegjësie, Kryeministri Rama u hakërrye, jo për farsën por për mospërfilljen, dhe deklaroi se tani […]

Vazhdo të lexosh

Shehu: Koncesionet e qeverisë Rama, anti ligjore

I ftuar në Intervsitën e mbrëmjes në Ora News ai tha se programi do të nxisë sektorët që gjenerojnë punësim për qytetarët. Në lidhje me grabitjet e fundit Shehu tha se Ministri Tahiri duhet të jepte dorëhqjen. ‘Programi synon zhvillimin e sektorëve që gjenerojnë punësim për qytetarët’ kështu e velrëson programin ekonomik të prezantuar nga […]

Vazhdo të lexosh