Si ta kuptojmë që mjaliti është bio

Sipas një eksperti nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ekziston metoda, të cilat na ndihmojnë që të kuptojmë nëse mjalti është natyral apo i përpunuar Përmes disa metodave që ai ka dhënë ju mund të provoni thjeshtë llojin e mjaltit që keni. E para, merrni pak mjaltë dhe fërkojeni atë në mes të gishtit tregues […]

Vazhdo të lexosh

Efektet e qepës dhe sidomos lëvores së saj është me vlera të jashtëzakonshme

Vlerat ushqyese të lëvores së qepës mund t’i marrim duke e përdorur atë në të gjitha ushqimet që konsumojmë gjatë ditës. Qepa ka veti antibakteriale dhe e ndihmon shumë organizmin në luftën me sëmundjet. Qepët gjithashtu janë shumë efektive në balancimin e nivelit të sheqerit në gjak, parandalimin e gjakderdhjes në hundë, mbytjen e qelizave […]

Vazhdo të lexosh