Luan Rama në Kuvend: Ku shkon droga e kapur?

Duke përsëritur shqetësimin e shprehur ne raportin e fundit te DASH për rritjen e kultivimit te marijuanës ne Shqiperi, Rama kërkoi një reagim ligjor nga maxhoranca dhe marrje përsipër të detyrimeve prej saj. Kjo është mënyra korrekte, tha ai, të ulim kokën dhe të marrim përsipër detyrimet, pasi ka përgjegjësi të papërmbushura, si nga Ministria […]

Vazhdo të lexosh