Dritan Shano/ Zoti Kryeministër kur nuk je në gjendje të ruash trashëgiminë e të parëve, të dhjefsha Rilindjen Urbane!

Unë Dritan Shano jam shqiptar. Jam i krishterë orthodoks. Besoj në Zot. Besoj se Zoti e do Shqipërinë dhe çdo shqiptar. Nuk jam i sigurtë për të kundërtën. Jam pjesë themeluese e kombit shqiptar. Që ka një kontribut të pasosur në identitetin e çdo shqiptari të sotëm. Sot një pjesë e trashëgimisë time u shemb […]

Vazhdo të lexosh

Nga Dritan Shano: Konica pe Korçe

Lexova në portalin Newsbomb* se në prezantimin e kandidatëve për deputet të parlamentit të ardhshëm monist në qytetin e Korçës, dikush nga kandidatët donte të shprehte nderimin e vet, dhe njëherësh edhe njohjen e vet të thellë për figurat e Korçës. Në këtë lodhje të madhe, kishte listuar edhe Konicën mes figurave Korçare. Faik Konica […]

Vazhdo të lexosh

Nga Dritan Shano: Mos i hap rrugë budallait.

Zgjedhje të lira e të ndershme? Pse, ç’nevojë ka? A do jenë zgjedhjet e vitit 2013, të fundit zgjedhje pluraliste në Shqipëri? Ka disa ditë që Rilindarët, të vjetër e të rinj, flasin papushim për legjitimitetin kushtetues të pushtetit të tyre, duke harruar, kështu si me lezet, listat e gjata me kriminelë që i sollën […]

Vazhdo të lexosh

Shano: Mos i hap rrugë budallait

FIAA – shoqata e investitoreve te huaj – i thotë qeverisë se 64% e tyre mendojnë se klima e biznesit është përkeqësuar. Ministri i Financave i thote investitorëve të huaj: Ju s’merrni vesh, se Banka e Shqipërisë thotë se klima e biznesit është përmirësuar. Po mirë o bur, o bur, këta investitoret që investojnë paratë […]

Vazhdo të lexosh