Ja lodrat erotike që kanë blerë më shumë shqiptarët tek dyqanet e sex-shop

Armida dhe Chaiza janë prezantuar për publikun shqiptar me një sex-shop. Të ftuara në një studio televizive, dy vajzat prezantuan produktet që do të shisnin, por nga ana tjetër rrëfyen edhe për jetën e tyre seksuale. Natyrisht që, për tema të tilla, reagimet do të priteshin. Në intervistën dhënë për “Vip Pages” të “Gazeta Shqiptare”, […]

Vazhdo të lexosh