Protesta/ Skenar i paparë me bllokimin e një autoambulance

ERTV i fiku kamerat dje pasdite në ullishten me tavolinën plot të Vasil Bregovës, ku Rama u shtrua me disa fermerë në Panaja të Vlorës me të ngrënë e të pirë live. Por kamerat e propagandës së kryeministrit mbetën ndezur deri natën vonë. Rrugës në kthim nga Vlora, Rama u ndal në Spitalin Ushtarak. Aty […]

Continue Reading

Nga Ylli Dylgjeri: I sëmuri, gazetari i ABC News dhe Unë

Shoferi i ambulancës së qendres shendetësore në Rogozhinë duhet shpall Hero i Punës kapitaliste! Bën një punë të paparë e dëgjuar më parë. Shoferi është specializuar për të drejtuar ambulancën dhe të sëmurin njëherësh. Guidon makinën, I vë maskën e oksigjenit, ja shton, ja pakson…si e do i sëmuri i shtrirë në barrelë. Gazetari ABC: […]

Continue Reading