Përmbytet Arkivi i Ministrisë se Kulturës

Ky është denoncimi që ka ardhur në adresë të ish kryeministrit Sali Berisha. Ja çfarë shkruan në Facebook ish kryeministri: Ky eshte turp-shtet, narko-shtet! Permbytet arkivi i Ministrise se Kultures. Qytetari dixhital informon: -eshte permbytur diten e premte arkivi i ministrise se kultures dhe punonjesit dhe ministria prej dy ditesh -po thajne me tharese flokesh […]

Vazhdo të lexosh

Alarmi: Ja 3 lumenjtë e ndotur në Shqipëri

  Ishmi, Erzeni dhe Semani janë lumenjtë më të ndotur në Shqipëri. Raporti i fundit i Agjencisë Kombëtare të Mjedisit në lidhje me gjendjen e ujërave të lumnjëve për vitin 2016, ka nxjerrë në pah situatën alarmante. Ekspertët vlerësojnë se ndotja e tyre ndodh gjatë kalimit në zonat urbane, si pasojë e shkarkimeve dhe mbetjeve […]

Vazhdo të lexosh