Prokuroria sekuestron prozhektorët e mitingut të PD

Pas helmimit të pjesmarresve në mitingun e hapjes se fushatës së PD, prokuroria ka sekuestruar sot, prozhektorët e fuqishëm që u përdorën nga Partia Demokratike në Tiranë, për të ekzaminuar nëse ata kanë lëshuar rrezatim të dëmshëm, i cili mund të ketë shkaktuar irritimin e syve dhe lëkurës së pjesëmarrësve në miting, përfshirë edhe kryetarin e […]

Continue Reading

Prokuroria sekuestron pasuritë e deputetit, Alfred Peza

Gjykata për Krime të Rënda ka vendosur sekuestro preventive ndaj aksioneve, në masën 1 %, me vlerë rreth 113 milionë lekë të reja, të regjistruara në emër të shtetases Mirela Ndini, bashkëshorte e deputetit Alfred Peza, në bankën “Credins” sh.a, në kuadër të hetimit të nisur ndaj tyre nga Prokuroria e Përgjithshme për veprat penale; […]

Continue Reading