Nga Jeta Toçilla/ Seksist apo mizogjin?

Unë nuk jam nga ato feministet ekstremiste që dalin me shpatë në dorë kundër gjithçkaje që përfaqësojnë burrat. Por ka disa sjellje e qëndrime në shoqërinë shqiptare të spektaklit, të fortifikuara përmes personazheve publike, të cilat nuk i honeps dot. Ka politikanë, gazetarë apo persona të tjerë publikë që shfaqin hapur seksizmin ndoshta dhe mizogjininë […]

Continue Reading