Diaspora Shqiptare/ Fillimi i mbarë që na gëzoj të gjithëve

Nga: Nue Oroshi 17 Mars 2021 | 23:30 Antarët e Rrjetit Politik Shqiptar në Gjermani Më 6 Mars 2021 u mbajt takimi i parë online për themelimin e “Rrjetit  Politik” shqiptar në Gjermani. Rrugëtimi i politikanëve shqiptar në Gjermani është i ri dhe nuk ka shumë kohë që e ka filluar veprimtarinë e tij.Ky rrugëtim tani […]

Continue Reading