Nga Elida Rusta: Gruaja e shefit

Takova një ditë gruan e shefit. E ftova për kafe dhe i qava hall , teksa i kërkova ti thoshte të shoqit të më jepte lejen e vitit në verë,të shkoja te prindërit se në dimër në bjeshkë nuk dilet prej borës. Gruaja e shefit u shndërrua në njē qenie të lumtur! Me gjasë i […]

Vazhdo të lexosh