Shumë ekspertë pohojnë se speci i kuq mund t’i ndalojë …

Shumë ekspertë pohojnë se speci i kuq mund t’i ndalojë edhe sulmet e zemrës, të  gripat dhe gjakderdhjen. Metoda është shumë e lehtë: thjesht vendosni pak pluhur të specit të kuq në plagën ku po rrjedh gjaku dhe  do të shihni se si do të ndalojë brenda 10-15 sekondave. Speci i kuq është shtrëngues shumë […]

Continue Reading