Basha/ Më 7 maj rrëzojmë në Kavajë, republikën e vjetër!

Lulzim Basha i ka bërë thirrje sot gjithë shqiptarëve të bashkohen të dielën në një protestë madhështore në Kavajë, “në stacionin më të rëndësishëm të kësaj beteje finale”, siç e cilësoi ai protestën 77-ditore të opozitës. “Ne jemi gati, – tha Basha, –  dhe stacioni ynë më i rëndësishëm në këtë betejë finale, përballja e parë, është […]

Continue Reading