Luiza Xhuvani: Kam rrezikuar jetën gjatë xhirimit të filmit “Flutura në kabinën time”

Aktorja Luiza Xhuvani mungonte prej kohësh në Teatrin Kombëtar. Dalja e saj e fundit në skenë ishte me “Hamletin”, rikthim ky që e sillte gjithashtu prej shumë kohësh mungesë. U përpoqëm të lidheshim me të për të folur për largimet e kthimet, por përgjigjja, siç pritej, nuk ishte pozitive. Ndoshta, as nuk kishte pse të […]

Continue Reading

Nga Tritan Shehu: Teatraliteti për të maskuar dështimin e “Shendetësisë falas”

Dje Z.Rama kerkoi te “trukoje” kolapsin e politikave te tij shendetesore me disa foto e imazhe te qendres se sterilizimit dhe instrumentave kirurgjikale!! Se pari Qendra e Sterilizimit prane QSUT eshte ndertuar e tille moderne para mandatit te Z.Rama dhe do te ishte shume me rentabel te vihej ne funksionim jo nepermejt nje lloj “koncesioni”, […]

Continue Reading

Katastrofë. Ekspertët në Spitalin Onkologjik pohojnë se, ndotja e mjedisit është faktorë për kancerin në rritje

Popullsia e Shqipërisë, e përfshirë tashmë në procesin e plakjes dhe rënies së lindshmërisë, po përjeton edhe një barrë sëmundjesh në rritje. Diagnozat kardiovaskulare, tumorale dhe ato kronike e kanë renditur Shqipërinë vendin me barrën më të lartë të sëmundshmërisë në rajon për 2015, sipas të dhënave globale “health data”. Prevalenca për të sëmurët me […]

Continue Reading